Dostawa GRATIS:
dla każdego zamówienia powyżej 199 zł
na terenie Trójmiasta powyżej 0 zł

Polityka Prywatności

  1. Kto jest administratorem danych osobowych zbieranych w sklepie malama.pl?

    Administratorem danych osobowych zbieranych przez nasz sklep jest Sprzedawca, tj. Malama Konrad Korek, z siedzibą w Gdańsku 80-298, przy ulicy Lutniowej 13, wpisany do ewidencji działalności gospodarczej prowadzonej przez Urząd Miejski w Gdańsku, pod numerem NIP 5882022620, REGON 220904955.

  2. Jakie dane zbieramy podczas składania zamówienia?

    Podczas dokonywania zakupów i/lub rejestracji prosimy o podanie następujących danych:
    • imię i nazwisko
    • adres wysyłki (ulica, numer domu, numer lokalu, kod pocztowy, miejscowość)
    • adres na fakturze
    • adres e-mail 
    • numer telefonu
    • numer NIP


  3. Jakie dane zbieramy automatycznie?

    Podczas wizyty w naszym sklepie automatycznie zapisywane są dane dotyczące Twojej wizyty np. Twój adres IP, typ systemu operacyjnego, typ przeglądarki. Dane te są wykorzystywane jedynie w celach statystycznych.

  4. W jaki sposób wykorzystywane są zebrane dane?

    W żadnym wypadku zebrane dane nie będą sprzedawane podmiotom trzecim.

    Dane zebrane podczas rejestracji będą wykorzystane aby umożliwić Ci zalogowanie się do naszego systemu.

    Dane zebrane podczas składania zamówienia będą wykorzystane do jego realizacji.
    Jeżeli zapisałeś się do naszego Newslettera lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, Twoje dane zostaną wykorzystane w celu wysłania Ci Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

    Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na stronie internetowej, analizy demograficznej użytkowników i klientów lub do personalizacji zawartości podstron strony internetowej www.malama.pl. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

    W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

  5. W jaki sposób firma kontaktuje się z klientem?

    Jeżeli przeszedłeś proces nadawania przesyłki, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojego zamówienia. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia.

    Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz go od nas otrzymywać drogą emailową.

  6. Jak dokonać zmiany danych osobowych?

    Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Panel Klienta, możesz wprowadzić zmiany w swoich danych osobowych zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera.

  7. Wykorzystanie Cookies

    Niektóre obszary naszego serwisu mogą wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

    Cookies nie są szkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.
    Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.
    Więcej informacji dotyczących plików Cookies wykorzystywanych na naszej stronie znajdziesz w osobnym dokumencie pt. „Polityka Cookies”.

  8. W jaki sposób zabezpieczamy dane?

    Komunikacja między Twoim komputerem, a naszym serwerem, gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana (posiadamy certyfikat SSL). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

  9. Zmiany polityki prywatności

    Malama Konrad Korek zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w powyższej Polityce Prywatności poprzez opublikowanie nowej Polityki Prywatności na tej stronie.

  10. Nazwa i adres firmy

    Firma zbierająca dane: Malama Konrad Korek ul. Lutniowa 13 80-298 Gdańsk
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel